verwarmde maatkussens

Maatkussens

Mooie maatkussens, passend bij jouw wensen. Geheel op maat en met de beste stoffen. Speciaal voor op een tuinbank, loungebank of anders. Is er geen passend kussen te vinden? Maatkussens biedt de oplossing. Op maat gemaakte kussens voor elk soort meubel. In alle soorten en maten maken wij voor jou een prachtig maatkussen geheel naar eigen smaak.

Verwarmde maatkussens

Nieuw in het assortiment zijn onze unieke duurzame warmtekussens. Deze op maat gemaakte verwarmde kussens kunnen in de horeca al snel honderden euro’s besparen aan energiekosten. Lees hier meer over onze warmtekussens.

Soort kussens op maat

Alle soorten kussen in alle vormen en maten is in principe mogelijk.

 

Soort stof

Speciaal voor buitenkussens op maat gebruiken we een water- en vuilafstotende stof. De stof is te wassen op 30 graden. De stof kan worden bedrukt met haarscherpe resultaten. Met een kwalitatief pigmentinkt op waterbasis is het resultaat verbluffend. Hierdoor kunnen wij de mooiste en unieke maatkussens produceren.

De meeste stoffen die we gebruiken bevatten geen Azo kleurstoffen, allergie verwekkende stoffen, lood en cadmium en formaldehyde.