Verwarmde terraskussens horeca

Verwarmde kussens horeca. Warmtekussens zorgen voor een duurzame oplossing voor het huidige probleem van terrasverwarmers die veel energie en geld kosten. Het biedt een milieuvriendelijk alternatief om gebruikers van een terras te verwarmen zonder energie te verspillen. Daarbij is een verwarmd terraskussen ook nog eens erg aangenaam en is de temperatuur aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur. Heb je het snel koud dan zet je de temperatuur iets hoger. Dus wil jij jouw gasten extra luxe bieden en ook nog eens een duurzame statement maken, dan is een verwarmd terraskussen de ideale manier.

Het unieke van een verwarmde terraskussen

Verwarmde terraskussens horeca verwarmt zowel het zitvlak als de onderrug waardoor men algeheel comfort ervaart. Met deze verwarmde terraskussens wordt de warmte doorgegeven aan het lichaam en de organen houden de warmte vast. Dat maakt dat er geen energie aan de omgeving wordt verspild.

Voordelen van verwarmd terraskussen

Aangename warmte
Het verwarmen van de rug zorgt voor een ervaring van algehele warmte.

Besparing
Het verbruik per uur is minder dan € 0,01.

Milieuvriendelijk
Verwarmt het lichaam, niet de omgeving.

Warmtekussens voor het terras met logo of geheel in jouw smaak

Warmtekussen met eigen logo of tekst

Warmtekussens met logo of helemaal in jouw smaak zijn zowel voor binnen- en buitengebruik. De outdoor stof is voorzien van een waterafstotende, uv-werende coating.

Het warmtekussen is ontstaan uit een duurzaam idee om energie slurpende heaters te vervangen. De kussens verbruiken in verhouding tot een heater weinig energie en geven de warmte direct af aan de gebruiker. Horeca Nederland

Powerbank aansluiten met USB

Verwarmde terraskussens horeca is voorzien van een vakje waar een USB-kabel in zit om de powerbank op aan te sluiten. Het is ook mogelijk het warmtekussen aan te sluiten op een USB-aansluiting in het stopcontact. Het voordeel van deze extra optie is dat je niet altijd een powerbank nodig hebt om het kussen op je (bureau) stoel of bank te gebruiken.

Het bedieningspaneel aan de zijkant van het warmtekussen heeft drie standen. Druk de powerknop ca. 3 seconden in om het kussen aan te zetten. Als het kussen aanstaat kun je met een druk op de knop de gewenste warmte instellen.

Als je een eigen POWERBANK gebruikt, is ons advies er één te gebruiken met 10.000 mAh/ 5V power. Hoe meer mAh, hoe langer het kussen warm blijft.

Raadpleeg voor het gebruik de handleiding. (zie HANDLEIDING voor GEBRUIK)

 

Contactgegevens voor prijsopgave / offerte:

Ringweg Oost 41 (Geen bezoekadres)
8391 CZ Noordwolde (fr)

Voor verkoop / advies en ontwerp
Paul vd Woerdt
Tel. 06 – 22 737 861
info@buitenkussens.nl

KvK    71708669
BTW   NL002164579B51
IBAN  NL84 INGB 0008 2365 24

E-mail: 24/7 info@buitenkussens.nl
WhatsApp: 8:00-17:00 06-22737861