Warmtekussen Heerenveen

Warmtekussens Heerenveen

Bepaal zelf hoe warm jij erbij wilt zitten. Innovatief en al menig prijs gewonnen. Met trots presenteren wij jou onze warmtekussens. De combinatie van zitcomfort en energiebesparing maken dit product uniek en vernieuwend. Het warmtekussen zorgt ervoor dat er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Hierdoor is het een ideale aanvulling op het buitenterras. Het kussen verwarmt namelijk het lichaam op een aangename manier. Stel zelf in hoe warm jij het wilt hebben. Met onze verwarmde kussens zit ook jij in Heerenveen er comfortabel en warm bij.

Hoe werkt een warmtekussen?

Dat is heel simpel. Het verwarmingssysteem in het kussen gaat aan wanneer jij erop gaat zitten. Hierdoor gaat er geen energie verloren aan de buitenlucht en is het kussen efficiënt en kostenbesparend. Vind je het te warm? Met de bedieningsknop zet je de verwarming van het kussen eenvoudig hoger, lager of uit. Bij het kussen wordt een adapter en een batterij meegeleverd. Na het opladen van de batterij zit jij er ’s avonds heerlijk warm bij.

Warmtekussens op maat

Bepaal zelf het formaat en de afmetingen. Wij zorgen voor kant en klare kussens op maat. Met het unieke verwarmingssysteem is dat geen enkel probleem. Zo maken wij warmtekussens voor op het terras, boot, tuinmeubel of waar jij ook maar een kussen nodig hebt.

De voordelen van warmtekussens

  1. Energiezuinig
  2. Kostenbesparend
  3. Comfortabel
  4. Geen warmteverlies
  5. Verwarm naar jouw gewenste temperatuur
  6. Milieuvriendelijk
  7. Luxe en gastvrij

Advies

Wil je advies over het gebruik van warmtekussens? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Heb jij een bedrijf of vertegenwoordig je een bedrijf in Heerenveen dan komen we graag bij jou langs.

Warmtekussen webwinkel

Woon jij in de omgeving van Heerenveen en ben jij opzoek naar een warmtekussen. Ga naar onze webwinkel en bestel online je in- of outdoor kussen op buitenkussens.nl