Kussens met eigen logo of ontwerp

Kussens met eigen logo of ontwerp

Logo ontwerp op eigen kussen. Zoek jij nog een leuk idee om voor een reclame uiting? Een mooie sierkussen met eigen reclame of logo opdruk zou één van de goede ideeën kunnen zijn. Een ludieke manier om jouw gasten, bezoekers, patiënten of clienten je eigen boodschap mee te geven. Geheel in eigen huisstijl en met haarscherpe full color afdrukken op een kwaliteitsstof met sublieme eigenschappen. De stoffen zijn water- en vuil afstotend en zeer kleurvast. Onze comfortabele reclamekussens geven een nieuwe dimensie aan jouw reclame-uitingen. Verassend en origineel.

Logo ontwerp op een kussen

Trek de aandacht op een geheel eigen manier. Kussens met een eigen logo of ontwerp. Mail jouw logo of ontwerp door naar ons en wij regelen de rest voor jou.