Kussens met logo of afbeelding

Bootkussens Sierkussens

Kussens met logo of afbeelding

Kussens met logo of afbeelding. Zoek jij nog een leuk idee voor een reclame uiting? Een mooie buitenkussen met reclame of logo opdruk zou één van de goede ideeën kunnen zijn. Een ludieke manier om jouw gasten, bezoekers, patiënten of clienten je eigen boodschap mee te geven. Geheel in eigen huisstijl met haarscherpe full color afdrukken op een kwaliteitsstof met sublieme eigenschappen. De stoffen zijn water- en vuil afstotend en kleurvast. Onze comfortabele reclamekussens geven een nieuwe dimensie aan jouw reclame-uitingen. Verassend en origineel.

Logo ontwerp op een kussen

Trek de aandacht op een geheel eigen manier. Kussens met een eigen logo of ontwerp. Voor vragen kan je vrijblijvend contact met ons opnemen info@buitenkussens.nl