Sierkussens Bootkussens Tuinkussens voor buiten  Buitenkussens.nl Unieke sierkussens voor buiten    Bootkussens Sierkussens

Sierkussens voor de tuin en boot

Sierkussens voor de tuin en boot met ontwerp passend bij jouw wensen. Kies voor een mooi patroon of wil je een kussen geheel naar wens laten ontwerpen? Speciaal voor de tuinbank, loungebank of boot. Is er geen passend kussen te vinden? Maatkussens biedt dan de oplossing. Op maat gemaakte kussens voor elk soort meubel. In alle soorten en maten met prachtige heldere kleuren geheel naar eigen smaak.

Soort kussens op maat

Alle soorten kussens in alle vormen en maten.

Eigenschappen buitenstof

Voor onze buitenkussens gebruiken we een UV-bestendig, water- en vuilafstotende stof. De stof wordt geproduceerd met pigment inkten op waterbasis, is UV-bestendig en staat bij normaal gebruik garant voor jaren lang plezier.
Onze kussens bevatten geen AZO kleurstoffen of allergie verwekkende stoffen zoals lood, cadmium en formaldehyde. De stof ademt en is waterafstotend, voelt zacht en plezierig aan.

Op zoek naar de perfecte manier om uw boot te personaliseren? Denk eens aan bootkussens met de naam van uw boot erop! Deze kussens zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar voegen ook een vleugje persoonlijkheid en stijl toe aan uw boot. Of u nu een zeilboot, motorboot of jacht heeft, onze bootkussens met bootnaam zijn perfect op maat gemaakt voor uw specieke boot. We gebruiken hoogwaardige materialen en druktechnieken om ervoor te zorgen dat uw bootnaam er geweldig uitziet en blijft zitten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden op het water.