Terraskussens voor horeca bedrijven

Terraskussens voor horeca bedrijven

Creatieve ideeën, nieuwe concepten, veranderende strategieën. Wat doe jij om jouw bedrijf een eigen identiteit en uitstraling te geven? Heb jij nog creatieve en unieke ideeën om je doelgroep op een pakkende en verrassende manier te raken? Maak kennis met onze terraskussens voor de horeca en buitenkussens voor horeca bedrijven. Je eigen ontwerp of logo in haarscherpe full color prints op een prachtige en kwalitatief hoogwaardige stof. Water- en vuilafstotend en kleurvast. De perfecte manier om de aandacht te trekken van je klanten, gasten en bezoekers.

 

VOOR DE HORECA

Voor het restaurant, hotel of café. Onze kussens bieden jouw gasten optimaal comfort met een unieke uitstraling.

 

 

Verwarmde-terraskussens-horeca

Wat is een warmtekussen?

Verwarmde kussens zorgen voor een duurzame oplossing voor het huidige probleem van terrasverwarmers die veel energie en geld kosten. Het biedt een milieuvriendelijk alternatief om gebruikers van een terras te verwarmen zonder energie te verspillen. Daarbij is een verwarmd terraskussen ook nog eens erg aangenaam en is de temperatuur aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur. Heb je het snel koud dan zet je de temperatuur iets hoger. Dus wil jij jouw gasten extra luxe bieden en ook nog eens een duurzame statement maken, dan is een verwarmd terraskussen de ideale manier.

Voor informatie of offerteaanvraag kun je contact opnemen
met Paul 06-22737861 of stuur een mail naar paul@buitenkussens.nl