Buitenkussens

Maatservice bij buitenkussens.nl. In de online webshop van buitenkussens.nl kun je kussens in allerlei verschillende stijlen bestellen. Van beach stijl tot modern of klassiek. Ontwerpen waarmee jij je buitenverblijf of loungeset je eigen sfeer geeft. Wandel digitaal door ons aanbod en neem de tijd om inspiratie op te doen. Of je nou een leuk buitenkussen zoekt voor je nostalgisch ingerichte tuinoverkapping, of een kussen speciaal voor een tuinfeest wat je deze zomer wilt houden. In ons aanbod vind je een grote verscheidenheid met veel verschillende stijlen.

Op maat gemaakte buitenkussens

Waarschijnlijk heb jij al heel het internet afgezocht naar dat ene ontwerp wat past bij jouw interieur. En ondanks het grote aanbod niet kunnen vinden waar je naar opzoek bent. Geen probleem. In samenwerking met onze op kussen op maat service kunnen wij jou helpen om geheel naar eigen wens een kussen te ontwerpen en te maken. Geen meubelstuk is hetzelfde. Voor elk soort meubel is er wel een passend kussen te maken. En daar kan onze maatservice jou van dienst zijn. Zo maken wij loungekussens voor buiten, maar ook palletkussens, geheel naar eigen smaak.

buitenkussens op maat

Het materiaal van buitenkussens

Alle buitenkussens worden gemaakt van de beste stoffen, die geschikt zijn voor buiten gebruik. Waterafstotend en zeker ook slijtvast. Oftewel kussens van goede kwaliteit, waar je nog jaren mee vooruit kunt. Het voordeel van de outdoor stoffen die wij gebruiken is dat deze uitermate geschikt zijn om afbeeldingen en ontwerpen op af te drukken. Full color en met een hoge resolutie. Hierdoor geef jij je buitenkussen een eigen touch.

Warmtekussens

Met een verwarmde buitenkussen heb je meer profijt. Je kunt namelijk langer buiten zitten. Een exclusief bijproduct bij onze sierkussens waar wij trots op zijn. Met een verwarmde buitenkussen is het onnodig opwarmen van de buitenlucht met een terrasverwarmer voorgoed verleden tijd. De kussens leveren jou al snel een gigantische energiebesparing op ten opzichte van een terrasverwarmer op gas of op stroom. Lees hier meer over warmtekussens.

Hoe werkt het?

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je neemt contact met ons op om jouw wensen door te nemen. Is het nodig dat wij langskomen om de maten op te nemen dan is dat mogelijk. In ons naaiatelier worden de kussens met passie voor het ambacht gemaakt.