Palletkussens voor op pallets

Met Palletkussens en pallets maak je snel en eenvoudig de mooiste en comfortabele zitmeubels voor buiten. Door een aantal pallets op te stapelen en te voorzien van een palletkussen heb jij in een handomdraai je tuinset gecreëerd. Snel, simpel en een karakteristieke buitenmeubel.

Pallets als zitmeubel voor buiten

Palletkussens zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. De veelgebruikte Europallet heeft een afmeting van 80 x 120cm en heeft een hoogte van bijna 15cm. De pallets zijn stevig en bij een pallethandelaar verkrijgbaar.

Palletkussen

Het kussen wat je op een pallet kunt gebruiken zijn in veel bouwmarkten wel verkrijgbaar. Het nadeel is wel vaak dat de palletkussens vaak niet geschikt zijn voor buiten. Alhoewel ze wel voor buiten verkocht worden, blijkt al snel dat het palletkussen makkelijk verkleurd. Een kussen wat veel buiten wordt gebruikt wordt doorgaans ook veel blootgesteld aan zon, regen en andere weersomstandigheden.

Palletkussens op maat gemaakt

Heb jij een zithoek gemaakt met behulp van pallets en wil je daar graag bijpassende palletkussens voor gemaakt? Wij kunnen jou helpen door de kussens op maat te maken. Je hebt daarbij verschillende mogelijkheden. Zo Kun je kiezen voor een effen kleur, gestreept, of een geheel eigen ontwerp of afbeelding. En dat is natuurlijk fantastisch. Je creëert daarmee namelijk jouw eigen gemaakte pallet kussen. Het leuke hiervan is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kun je meerdere pallet kussens op maat en ontwerp laten maken. Alles passend bij elkaar en passend bij jouw huis of tuinmeubelen.

Verwarmde palletkussens

Zoek je extra comfort om tot in de late uurtjes buiten op je terras te zitten? Probeer dan onze speciale verwarmde palletkussens. De kussens worden op maat gemaakt en voorzien van warmte elementen. Lees hier meer over warmtekussens voor buiten.