Palletkussens voor op pallets

Met Palletkussens en pallets maak je snel en eenvoudig de mooiste en comfortabele zitmeubels voor buiten. Door een aantal pallets op te stapelen en te voorzien van een palletkussen heb jij in een handomdraai je tuinset gecreëerd. Snel, simpel en een karakteristieke buitenmeubel.

Pallets als zitmeubel voor buiten

Palletkussens zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. De veelgebruikte Europallet heeft een afmeting van 80 x 120cm en heeft een hoogte van bijna 15cm. De pallets zijn stevig en bij een pallethandelaar verkrijgbaar.

Palletkussen

Is het tijd voor nieuwe, stevige loungekussens? Onze Pallet Lounge luxe 120×80 cm combineert een moderne uitstraling met het comfort dat je van ons verwacht. Daarom zijn onze loungekussens de beste keuze voor je loungeset of zelfgemaakte tuinmeubelen.

Palletkussens op maat gemaakt

Allweather tuinkussens in originele prints

De basisserie bestaat uit effen kleuren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het effen design kan als basis gebruikt worden voor trendy combinaties. Het kussen is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester, dit type stof geeft het kussen het zachte gevoel van katoen, met de sterkte van polyester.

Daarnaast is dit loungekussen voorzien van een luxe bies voor de afwerking en een hoogwaardige ritssluiting. Hierdoor is de hoes makkelijk schoon te maken en te wassen. Zo maken onze palletkussens je tuin nog meer ‘jij’!