verwarmde maatkussens

Loungekussen

Met een heerlijke Loungekussen uit ons ruime assortiment aan kwalitatieve kussens, geniet je optimaal van je vrije momenten. Met onze speciaal op maat gemaakte comfortabele sierkussens, kun je heerlijk en uitgebreid loungen op je (eigen gemaakte) buitenmeubel. Op elk soort tuinmeubel is wel een bijpassende kussen te maken. Denk aan eenvoudige standaard tuinset, tuinbed, ligbed, loungeset of steigerhouten meubel.

Loungekussen op maat gemaakt

Heb jij een eigen gemaakte steigerhouten loungebank en wil je daar graag een kussen voor op maat laten maken? Dat kan. Meet de exacte maten van jouw steigerhouten meubel op. Wij kunnen dan vrijblijvend een offerte maken Door ons de exacte maten door te geven

Steigerhouten kussen kopen?

Een steigerhouten kussen op maat laten maken is tegenwoordig helemaal in. In bijna elke tuin is er wel een steigerhouten tuinbank te vinden. Omdat de mogelijkheden tegenwoordig oneindig zijn, denk aan alle soorten en kleuren stoffen, is de steigerhouten kussen een ware hype geworden. De kussens worden op maat gemaakt en zijn daardoor in alle soorten en maten te verkrijgen. Door het enorme aanbod aan waterafstotende stoffen is het ook nog eens mogelijk om de steigerhouten meubel aan te kleden in geheel eigen stijl en bijpassende kleuren.

Loungekussen met eigen opdruk

Geheel eigen en uniek is de mogelijkheid om jouw loungekussen een eigen touch te geven. Jouw kussen wordt gepersonaliseerd met een prachtige full color haarscherpe afbeelding, logo of ontwerp.

Eigenschappen van de loungekussens:

  • Waterafstotend
  • Vuilwerend
  • Slijtvast
  • Kleurvast
  • UV werend