KUSSENS OP MAAT

Op Buitenkussens.nl vindt je een groot scala aan trendy kussens voor zowel binnen als buiten. Unieke designs speciaal ontworpen in samenwerking met kunstenaars, designers en fotografen. De buitenkussens worden met de nieuwste technologieën ontwikkeld en geproduceerd. Inmiddels kunnen we je laten kennis maken met een nieuwe generatie kwalitatief hoogwaardige waterafstotende stoffen. Alle buitenkussens worden in haarscherpe full color prints gefabriceerd.

Ben jij opzoek naar bijpassende kussens voor jouw bedrijf? Vraag gerust naar wat allemaal mogelijk is. Wij kunnen kussens in allerlei formaten en soorten stof produceren. Passend bij je eigen huisstijl. Ontwerpen, logo’s of patronen worden met een hoge printkwaliteit op de beste stoffen geprint: Kussens op maat

 


SIERKUSSENS VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven
Kussens zijn een ideale manier om ruimtes op te vullen, gezellig te maken en meer uitstraling te geven. Door de kussens te voorzien van eigen logo en huisstijl creeer je rust, eenheid en uniciteit. Onze kussens zijn robuust, waterafstotend en worden bedrukt met de nieuwste technieken. Haarscherp en kleurvast. Wij helpen jou graag met onze kussens op maat!

Wederverkoper
Wij zijn opzoek naar wederverkopers die een klik met onze sierkussens hebben. De kussens worden met passie ontworpen en gemaakt en continu aangevuld met nieuwe designs. Wij zijn trots en enthousiast over de kussens die we aanbieden en dragen dat graag uit.

 

BUITENKUSSENS VOOR PARTICULIEREN

In de webwinkel vindt je (binnenkort) een breed aanbod aan kussens. Voor ieder wat wils. Het vinden van een unieke kussen voor in je achtertuin, binnenplaats, serre, overkapping of zelfs voor binnen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door te zoeken binnen de verschillende categorieën vindt je snel de stijl die bij jou past. Eigentijds, klassiek, landelijk, sportief of vrolijk. Door te zoeken op tags vindt je de buitenkussens die voldoen aan kenmerken waar jij op wilt zoeken.

Kun je in ons uitgebreide kussenassortiment niet vinden wat je zoekt of heb jij andere specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden (link naar info pagina). Het team van buitenkussens.nl helpt jou graag bij het creëren van een eigen uitstraling. Geen dertien in een dozijn, maar buitenkussens die, in het eindeloos overweldigende aanbod op internet, toch eigentijds en afwijkend van de massa zijn.

Geef jouw buitenplaats een nieuwe look met eigen, foto’s, afbeeldingen, creaties en ontwerpen