Warmtekussens voor de Kerk

Warmtekussens voor de Kerk. Het verwarmingselement in het kussen zorgt voor een comfortabel gevoel. Het kussen heeft de afmeting 38x34x5cm. Dit formaat past op elke stoel of bank. Met het handvat aan de bovenzijde neemt de kerkganger het kussen eenvoudig mee naar zijn of haar zitplaats. Eén druk (3 seconden) op de knop en het kussen begint op te warmen, na verloop van tijd zal wordt deze aangenaam warm.

De stof is een robuuste Oxford met een waterdichte binnenzijde. Een super fijn outdoor kussen die ook tegen een spat regen en vocht kan. Aan de onderzijde van het zitkussen is een band met clip gestikt waarmee het kussen eventueel aan de stoel bevestigd kan worden. Kortom: een multifunctioneel kussen die door gebruik in de kerk zal helpen energie te besparen!

Warmtekussens voor de Kerk is ontstaan uit een duurzaam idee om de energie slurpende verwarming te vervangen. De kussens verbruiken in verhouding tot de verwarming zeer weinig energie en geven de warmte direct af aan de gebruiker.

Powerbank aansluiten met USB

Warmtekussens voor de kerk is voorzien van een vakje waar een USB-kabel in zit om de powerbank op aan te sluiten. Het is ook mogelijk het warmtekussen aan te sluiten op een USB-aansluiting in het stopcontact. Het voordeel van deze extra optie is dat je niet altijd een powerbank nodig hebt om het kussen op het terras of stoel/bank te gebruiken.

Het bedieningspaneel aan de zijkant van het warmtekussen heeft drie standen. Druk de powerknop ca. 3 seconden in om het kussen aan te zetten. Als het kussen aanstaat kun je met een druk op de knop de gewenste warmte instellen.

Als je een eigen POWERBANK gebruikt, is ons advies er één te gebruiken met 10.000 mAh/ 5V power. Hoe meer mAh, hoe langer het kussen warm blijft.

Raadpleeg voor het gebruik de handleiding. (zie HANDLEIDING voor GEBRUIK)

Wasvoorschrift hoes:

  • Met de hand wassen op 30 graden
  • Bleken niet toegestaan
  • Strijken niet toegestaan ivm waterdichte coating
  • Kan niet in de droger
  • Hangend drogen

Levertijd

3 tot 5 werkdagen.