warmtekussen

Warmtekussens

Bepaal zelf hoe warm jij het wilt hebben. Met onze unieke en innovatieve warmtekussens kan het. Waar de een het koud heeft, heeft de ander het warm. Dat is met onze warmtekussens niet meer nodig. Je bepaalt namelijk zelf hoe warm jij het wilt hebben.

Warmtekussens nemen in rap tempo toe aan populariteit. Niet vreemd, want er gaat een wereld open aan mogelijkheden. Lange avonden met je gezin of vrienden op het terras of romantische avonden op de boot. Onze warmtekussens maken het allemaal mogelijk. Gastvrij, uiterst behaaglijk, comfortabel en ook nog eens energiezuinig.

Wat is een warmtekussen?

Een warmtekussen is voorzien van een ingenieus verwarmingssysteem speciaal ontwikkeld voor kussens. Het kussen wordt opgewarmd op het moment dat er iemand op het kussen gaat zitten. Krijg je het te warm, dan zet je hem met de bedieningsknop gewoon weer uit.

verwarmde kussensHoe werkt een warmtekussen?

Met een verwarmde kussen wordt het lichaam plaatselijk verwarmd. Namelijk de torso. De torso is het gedeelte waar de organen zitten. Het warmtekussen warmt zodoende de organen op, waardoor gebruikers een algeheel warmtegevoel ervaren. Doordat gebruikers, wanneer ze op het kussen zitten, de warmte isoleren, gaat er geen warmte en dus geen energie verloren. Dat is het unieke aan het systeem van sit&heat: energiebesparing met luxe en comfort.

 

 

sit n heat verwarmde kussensBepaal zelf hoe warm je het wil hebben

Het verwarmingskussen is individueel instelbaar. Oftewel, bepaal zelf de temperatuur. Met een bedieningsknop zet je de temperatuur eenvoudig hoger, lager of uit.

Winnaar van meerdere innovatieprijzen

Verwarmde kussens: een op het oog simpele maar ingenieuze oplossing voor de huidige terrasverwarmers die onnodig veel energie en geld kosten.

 

Waar kun je het gebruiken

Warmtekussens zijn overal toepasbaar. Zo zijn de kussens erg populair in bijvoorbeeld horecagelegenheden of de watersport branche. Maar ook in een verzorgingstehuis of op de camping bieden de verwarmde kussens een oplossing op maat. Maar ook in huis kan een warmtekussen voorzien in jouw warmtebehoefte op een energiezuinige manier. Zet de verwarming wat zachter en pak een kussen waarmee jij jezelf op kunt warmen…