Designer Vintage

Designer Vintage

Onze Designer Vintage heeft in de afgelopen periode gepassioneerd gewerkt aan een nieuwe lijn van Retro sierkussens. Met trots presenteren wij jou de eerste resultaten van onze buitenkussens met een Retro touch. De designer vintage heeft zich in deze lijn laten inspireren door een enerverende periode waarin verschillende retro stijlen tot leven zijn gekomen. De ontwerpen nemen jou mee in een sfeer uit de jaren 60, 70 en 80. Een tijd waarnaar velen met weemoed aan terugdenken. Het is niet voor niets dat de Retro Vintage stijl in alle facetten terugkomen. Retro is helemaal hot. Door verschillende combinaties van patronen en kleuren te combineren is deze lijn met luxueuse uitstraling tot stand gekomen. Bekijk het eerste aanbod die door een exclusieve Vintage designer zijn ontworpen. Speciaal voor de elite Vintage lovers die opzoek zijn naar nostalgie en een eigen authentieke stijl willen doorvoeren naar buiten.