Terraskussens voor Hotels

Terraskussens voor Hotels

Creatieve ideeën, nieuwe concepten, veranderende strategieën. Wat doe jij om jouw bedrijf een eigen identiteit en uitstraling te geven? Heb jij nog creatieve en unieke ideeën om je doelgroep op een pakkende en verrassende manier te raken? Maak kennis met onze terraskussens voor hotels en buitenkussens voor horeca bedrijven. Een ontwerp of idee in eigen smaak uitgevoerd op een prachtige en kwalitatief hoogwaardige outdoorstof. Water- en vuilafstotend en kleurvast. De perfecte manier om de aandacht te trekken van je klanten, gasten en bezoekers.

OKU Hotel op IBIZA

Kussens Ibiza

Buitenkussens voor OKU Hotel op IBIZA

Voor het OKU hotel op Ibiza hebben we onlangs buitenkussens op maat gemaakt met een unieke tekening in de kleurstelling van het terras. Onze kussens kunnen ook  jouw gasten optimaal comfort geven met een unieke uitstraling!

Voor informatie of offerteaanvraag kun je contact opnemen
met Paul 06-22737861 of stuur een mail naar paul@buitenkussens.nl